Kérdésed van? Kérdésed van?
Örömmel segítünk!
Örömmel segítünk! Chat
Biliárd és a fürdő
Picit a matrac, lehetne kényelmesebb
szoba, étterem, személyzet
korán zár a fürdőrészleg
kiszolgálás ,bőséges ,választékos ételek, barátságos személyzet, a szobák tisztasága
a fürdőben kellemetlen pöce szag
Az étteremben a séf kedves, szolgálatkész, érdelődő , az ételek változatosak, finomak. A kiszolgáló személyzet szorgalmas, figyelmes., A recepciósok nagyon kedvesek, figyelmesek.
A szoba tisztasága hagy maga után kívánnivalót, a 8 nap alatt egyszer kértem takarítást , de porszívózás sem történt. A törölközőket és a szemetest azt kicserélték, de ebben ki is merült a ténykedés. Harmadik emelet lévén gyalog jártunk a lépcsőházban az kimondottan koszos volt. Az erkélyajtók nem tudom mikor voltak lemosva a szobákban. Tehát ezzel nem voltam megélégedve.Az infraszauna nehezen melegszik fel, így az nem tudja gyógyító hatását kifejteni , ha nem a 4. turnusban vagy azt követően ül be az ember.
Gratulálunk a séfnek.
Kinti levegő 32. szobában 41.-fok Klíma nincs csak szoba szauna., hajnalban mikor már csak 30.-fok van a szobában akkor a Béke szálloda klímájától nem lehet aludni!!, Annak ajánlom aki nem pihenni gyógykezelni megy ebben a szállodában!!
a 4l3-as szobában voltunk elszállásolva és a baloldali ágy rendkivül kényelmetlen volt, teljesen ki volt feküdve, ha lehetőségük van akkor azt az ágybetétet sürgősen ki kellene cserélni egyébbként minden más remek volt. köszönjük az érdeklődést
Wellness részleg szolgáltatásai.
Az ételek mennyisége kevés volt.
A szolgáltatásokat, azon belül is a wellness részleget emelném ki. A kinti győgymedence külön is említésre méltó. Valamint kiváló az étterem is, a személyzet udvarias, segítőkész. Ez az a hely, ahova bármikor, bármennyi időre szívesen visszamennék.
Nincs ilyen...
A recepción nagyon figyelmesek, segítőkészek A szobák nagyon tiszták. Az ételek finomak, választékosak, tájjellegűek. Szenzációs az élőzene a vacsorához, igazi nosztalgikus slágerek.