Kérdésed van? Kérdésed van?
Örömmel segítünk!
Örömmel segítünk! Chat
Nagyon barátságos ,szép környezet ,sok szolgáltatás ,nagyon finom ,bőséges ételek ,tökéletes lehetőség a kikapcsolódásra!
Csodálatos zöld parkkal körülölelt Hotel. Pihenésre, kikapcsolódäsra tökeletes! A személyzet nagyon kedves, a szoba tiszta, felszerelt és tágas. Az ételek finomak, változatosak.
Nincs !
Nagyon kedves és kitűnő a kiszolgálás, barátságos a személyzet. Egy pihenésnél, nagyon fontos.
Egy nagyon picit lehetne vátozatosabb a svédasztal egy-egy nap után.
MI nagyon elégedettek voltunk mindennel. Udvariasak, segítőkészek voltak a szálloda Munkatársai. Finom ételeket ettünk. A szobánk szép, tiszta volt. A szálloda elhelyezkedése is tökéletes volt, a park is nagyon szép, kellemes volt ott is sétálni.
Az italok (pl. kávé, üdítő) nagyon drágák voltak.
Az ételek minősége kiváló, a wellness kisebb fajta, de hangulatos. A szoba remek, nagyon csendes ideális pihenéshez. Tisztaság mindenhol. Érdemes sétálni egyet a birtokon!
Csodálatos elegáns környezet. Udvarias kiszolgálás. A nyugalom szigete -ideális a pihenéshez.
Amikor csak ketten maradtunk a szállodában, az amúgy szép napot kritikán aluli vacsora zárta. A hús sem volt friss! - Tán maradék kicsit felturbózva?
Nagyon meg voltunk elégedve. Adhattam volna a 9-esek helyett 10-est is, csak akkor ha estleg lenne egy még jobb akkor nem tudok 11-est adni, bár ennek azért nem túl sok esélye van.:)
Negatívot nem igazán tudok mondani, talán annyi, hogy kicsi a welness-részleg, de mivel hétköznap voltunk így az sem volt észrevehető annyira.