Kérdésed van? Kérdésed van?
Örömmel segítünk!
Örömmel segítünk! Chat
A szálloda tiszta, kényelmes, a személyzet segítőkész.
Nem volt.
Tökéletesen megfelelt a három csillagos besorolási követelményeknek.
A nyári kánikulában jól jött volna a léghútés, ugyanis esténként a szúnyogok rajokban jöttek a fényre és ez nagyon kellemetlen volt, továbbá a minibár sem működött.
Kedves és segítőkész a személyzet, tiszta a szálloda!
Sajnos nincs wellness részlege! A mélygarázs kicsi, nincs elég parkolóhely a vendégek részére! (A parkolást lehetne térítésmentes a fizető vendégek számára!)
Nagyon kedves személyzettel találkoztunk, segítőkészségük nem ismert határokat, akár programszervezésről is volt szó, akár vacsora rendelésről! Reggeli bőséges és választékos, imádtuk a mini császár zsemléket! :) Félpanzió az egyik közeli Fogadóban megoldott, ahol szintén nagyon finomak az ételek! A Hotel könnyen megközelíthető, a belvárosban található, nevezetességek a környéken!
Félpanziós vacsoránál a kiszolgálás egy kicsit akadozott.
Igaz, hogy csak reggelit kértünk, de nagyon tetszett, hogy nem áll a személyzet a "sarkunkban" és mégis, ha vmi fogyóban volt, már pótolták is. Volt minden, mi szem szájnak ingere: tea, kakaó, kávé, felvágottak, különböző péksütik, tojás, vaj, lekvár, méz... és még sorolhatnám. A személyzet nagyon udvarias, mosolygós, kedves és segítőkész volt. A szobát minden nap takarították, ez látszott is a tisztaságon. A szoba nagyon kényelmes volt és nem mondhatnám picinek. A szálloda elhelyezkedése is szuper, mert mindent könnyen meg tudtunk közelíteni és még az autó sem kellett hozzá, nagyon közel volt minden, látványosságok, étterem, fagyizó. Plusz jó dolog, hogy van zárt parkoló, így nem az utcán kell hagyni az autót. Mi nagyon jól éreztük magunkat és ha máskor is járunk arra, biztosan ott fogunk megszállni. :-) Csak ajánlani tudom másoknak is. És azért is, mert árban is nagyon kedvező.
Ilyet nem tudok.