Kérdésed van? Kérdésed van?
Örömmel segítünk!
Örömmel segítünk! Chat
Szép és tágas szoba, Jó étterem
Kicsi a wellness részleg, Konyha fölötti szobában hallatszik a húskloffolás
kedves személyzet, finom ételek, tisztaság
Minden nagyon jó volt, a személyzet kedves volt és udvarias. Az étel böséges és ízletes. Megyünk máskoris ;))
A szálloda aránylag tiszta, szobákban jó anyaghasználattal. Kifejezetten és feltűnően kellemes illat a közös terekben és szobákban egyaránt.
Gyenge, szegényes és a legkisebb mértékben sem nemzetközi gasztro élmény. Figyelmetlen pincérek. ( az egyik látja hogy szólni szeretnél valamiért, de te nem az ő asztalánál ülsz, ott áll tétlenül de nem szól a te pincérednek, aki természetesen nem keresi a tekinteted ahogyan azt a legtöbb magyar étteremben és hotelban szokás) (nyári szezonon kívül nincs jég... 4* ?) Rémes színhasználatok! A legminimálisabb összhang nélkül. Narancs és királykék .. GYILKOS! A dekorációt mintha egy óvodás találta volna ki és a tavalyi lomtalanított szertárból szedte volna elő. Mind a közös terekbe úgy a szobákban egyaránt. Wellnes részen ZÉRÓ KISZOLGÁLÁS! még egy ballonos víz sincs a 3 szauna mellet... Ez nem szorul magyarázatra. Silány szaunaszeánsz. mindenhol igénytelen szúrófények, spotok. . . nem hangulatos világíítás. ÉS a végére a kedvencem! Vacsora este 6-tól 8-ig! ?????? Erre nem lehet értelmes magyarázat.
Nagyon szép hétvégét töltöttünk a Calimerában. Nagyon szép és tiszta szoba, finom és bőséges reggeli, üdítő wellness-részleg. Vissza fogunk térni.
Kedves, figyelmes személyzet
A babás szobánk a dohányzásra kijelölt hely fölött volt, illetve böjtre, vegetáriánusokra nincsenek felkészülve