Kérdésed van? Kérdésed van?
Örömmel segítünk!
Örömmel segítünk! Chat
Wellness részleg , Baráti hangulat , Kedves kiszolgálás
Kategóriájában, árban, elhelyezkedésében nem tudok rosszat mondani. , Nekünk majdnem mindenben megfelelt.
Sajnos nem volt víz nyomás.
Csendes,nyugot,rendezett.
Az ágybetét cserére szorul, az álmennyezet felet rágcsálók mozognak.
Megvolt a 4 csillagos besorolásnak megfelelő színvonal.
Sok szállodában jártunk már, de itt találkoztunk először azzal, hogy nem lehet ágyból tévézni! ( az ággyal szemközti fal túloldalán! volt a TV) Szoba cserét kértünk, de nem jártunk sikerrel...
A személyzet kedvessége, segítőkészsége kiemelkedő. Bármilyen egyéni kívánság esetén pozitívan állnak a vendégekhez., A wellness részleg sokoldalú. A különböző szaunák és a beltéri medence is jól felszerelt, nem tud unatkozni az ember., Finom, választékos ételeket kínálnak, az ínyencek is biztosan megtalálják a kedvükre valót.
A classic szobákban nincs wi-fi csatlakozási lehetőség, csak a recepción. Ugyanakkor vezetékes internetnetkábelt adnak, ha a vendég kéri., A szobában található minibár mérete túl kicsi. Alig tudtuk bepakolni a saját üdítőinket, alkoholos italainkat., A franiaágy két egybetolt ágyat jelent, ez egy párnak probléma lehet, mert folyamatosan szétcsúszik a két matrac egymás mellől.
Mindenben segítettek amit kértünk
welnes szolgáltatás, étel kínálat, környezet
dohányozni csak az utcán lehet
Tisztaság, rugalmasság, finom ételek
A személyzet nagyon kedves volt. Máskor is vissza megyünk .
Jól éreztük magunkat a Dráva Hotel Resortban.
A szálloda frekventált helyen található, közel a központhoz, közvetlenül a fürdő mellett. A személyzet igen segítőkész, naprakészek az aktuális programokkal kapcsolatban, bármilyen kérdéssel fordulhattunk hozzájuk. Az ételek igen bőségesek és széles skálán mozog a választék. A wellness részleg tiszta, kellemes környezetben lehet lazulni. A szobák tisztaságával is elégedettek voltunk.
Akciós csomag megvásárlásával kedvező áron tudtunk eltölteni egy hosszú hétvégét, viszont teljes áron kissé drágállom. A medence vize minimálisan lehetne melegebb.
Nagyon szép, tiszta a szálloda, a személyzet udvarias és rugalmas. A konyha isteni, nagyon finomakat ettünk.
Az ágyak kényelmetlenek, a dupla ágyban szétcsúsznak a matracok. A wellness rész nagyon jó, csak kicsit kicsi.