Kérdésed van? Kérdésed van?
Örömmel segítünk!
Örömmel segítünk! Chat
4.napot töltöttünk a szállodában minden nagyon tökéletes volt, a wellness részleg nagyon szuper, a személyzet közvetlen, az ételek változatos. Nagyon jól éreztük magunkat.
Romantikus hangulat , Kedves személyzet
Mindenki maximálisan kedves volt, lépten nyomon volt hozzánk egy kedves szó, egy kérdés, vagy, hogy tudnak e segíteni, de ez mégsem volt tolakodó., Bár a wellness nem túl nagy, mégsem volt soha tömeg, és a tisztasággal sem volt gond., A reggeli és a vacsora is szerintem minden igényt kielégített, a személyzet is sürgött, forgott, lepakolt vagy előkészített asztalokat, megrendelt italokat gyorsan kihozták, kedves szó kíséretében.
Nagyon meleg volt a szobában, Mivel az elektromosság a szobához járó kártyával indul, ezért a szobában lévő minihűtő nagyon sokára hűt.
Mindenki kedves és segitökész., Csendes, pihentetö napokat kaptunk., Választékos böséges svédasztalos étterem.
Probálok kitalálni, de nincs ilyen.
Személyzet udvarias és segítőkész, nem tolakodó , Rendezett környezet, jó állapotban lévő épületek és létesítmények, Csendes, nyugodt környék
Az étterem kiszolgálása meglehetősen lassú, A különböző szolgáltatások más-más épületben vannak, köztük való átjárás sok lépcsőzéssel jár, lift a főépületben nincs, A szobánk 4 főnek meglehetősen szűkös volt, a lámpák nem adtak elég fényt
Nagyon készséges személyzet! Szép a szálloda!Bőséges választék az étkezésben!
Nem tapasztaltam!
A személyzetet nagyon kedves,udvarias kiemelkedően figyelmesek. A környezet nagyon szép, a kert része kellemes és pihentető.
Koszos a wellness medence, zöldes már-már algás volt a fala a vízszintnél, rozsdás-sárgás hab úszott a sarokban(nem gyógyvíz!), a mértéktelen klórhasználat pedig már irritálta a tüdőt. Az a tény, hogy jó néhány szoba a kazánház kéménynek a kivezető nyílásával azonos vagy kicsivel magasabban fekszik így a füst, amely onnan távozik... hogy is mondjam… meglehetősen zavaró és szerintem egészségügyi kérdéseket is felvet. A matracok elsőre jónak tűnnek, de ha oldalra vagy hasra fordulsz, már érzed a rugókat a bordáidon és a csípődön. Az ételek nem rosszak, de talán érdemes lenne más szakácsot is megnézni az mit tud alkotni, aki nem mindenre ugyanazt a fűszert használja, bár az valóban jó egy-két napig. A szoba… a tetőtérben volt… télen még csak-csak de május végétől…teljesen értelmetlen kiadni. Nincs légkondicionáló , melynek hiányában a tetőtér meglehetősen fülledt. Ezen érzésen enyhítene valamit a nyitható ablak, ami van, viszont szúnyoghálós megoldással már nem igazán foglalkoztak, így ez sem tökéletes. Több 4¬*-os szállodában jártunk már és ez volt az első, amelynek a legjobb jóindulattal is 3*-ot tudnék elképzelni. Olyan érzése van az embernek, hogy valaki befektet, aztán hagyta mára az egészet és túl sokat, már inkább nem A rengeteg dicsérő leírást nem értem, de biztosan megvan ennek is az oka. Akár tökéletes is lehetne, csak kicsit fejleszteni pl. külső medencék és jobban oda kellene figyelni.
A szálloda nagyon szép. A személyzet barátságos. A borkóstoló hangulatos volt és ismeretekkel is gazdagított. A szilveszteri bál és a zenét szolgáltató csapat színvonalas volt.
Az új szárny hangszigetelése nem tökéletes, igen nagy a szobák közötti áthallás. A wellness részleg úszómedencéjénél lévő szauna egyszer sem üzemelt.
kényelem, nyugalom, finom ételek
esti közös program időnként-zenehallgatás, játék esetleg tánc
Remek szálloda, nagyon segítőkész és udvarias személyzettel! Változatos menüvacsora, és nagy választék reggelinél. A wellness részleg a szálloda méretéhez megfelelő, mindig találni üres szaunát vagy jacuzzit.
Nem volt.
3 napot töltöttem júliusban a szállodában és nagyon jól éreztem magamat. A szállodát gyönyörű környezet veszi körül. A személyzet udvarias és segítőkész, az ételek mennyeiek. Részt vettem egy nagyon jó hangulatú borkóstolón is :)
-
Nászutunkat töltöttük e csodás helyen, melyet csak és kizárólag szimpátia alapján az internetről választottunk. Jobb helyre nem is akadhattunk volna a személyzet kitűnő munkája az ételek minősége és a plusz szolgáltatások mind kedvünkre való volt. A kényelem a pihenés a látvány mind elragadott bennünket ezért még a vendégkönyvbe is írtunk pár kedves szót, soha nem felejtjük az élményt és szeretnénk egyszer vissza térni ám ahhoz nagyon kellene spórolnunk mert az ára nekünk azért borsos. Ám szeretettel elégedettséggel gondolunk arra a pár napra amit töltöttünk. Köszönjük!
Lélegzetelállító a szoba minősége, kifogástalan fürdőszobával. A hotel tele van faragott bútorokkal és keleti motívumokkal, ami külön ámulatba ejti az embert. Az étkezések színvonala kifogástalan, finom, nagy adag fogások fogadtak minket. A wellness részleg abszolút nem zsúfolt, kellemes milliő fogadott, selymes, simogató vízminőséggel. A szaunák sora, a medencékből látott panoráma, a vízminőség, a nyugodt légkör mind-mind a pihenést szolgálták profi szinten. Köszönjük, máskor is vissza fogunk térni! :)
Egyedül a gőzfürdő működése nem volt tökéletes, javításra szorul.
Nagyon hangulatos kis szálloda. Bor- és pálinkakóstoló ötletes és csábitó. Tisztán van tartva a wellnessz rész.
A külön álló wellnessz nem a legjobb megoldás. Igazából a wellnessz résznek stilusában illeszkednie kellett volna a kastély jelleghez. Mindezektől függetlenül kellemes.
Vissza fogunk jönni, de biztosan másik szobát kérünk majd.
Kellemes környezet, gyerekenek számára nagy szabad terület.
Rendezetlen zöld területek, nagy, levágásra váró fű. Kültéri jacuzzi nem üzemel. Vacsora mennyisége kevés, választási lehetőség nem adott.
-
-
A számok magukért beszélnek, nem hiába nyertek több szállodai díjat is.