Kérdésed van? Kérdésed van?
Örömmel segítünk!
Örömmel segítünk! Chat
segítőkészség a személyzet felöl, sokrétű ételek
Személyzet nagyon kedves és segítőkész, Az ennivaló nagyon finom és sokféle
A pótágy kicsi és kényelmetlen
Az étel minősége, választéka kiváló., A fürdő szolgáltatásai is kiválóak voltak.
Nem működött megfelelően a törölköző szárító, reggel is még vizes volt minden., A zuhanyzóban nincs kapaszkodó és tartó a tusfürdőnek., Az előszobában nincs lehetőség leülni a cipő átváltásához.
Nagyon finom és változatos vacsora., Tiszta szoba.
Matrac nagyon puha.
abszolút gyerekbarát, tisztaság, személyzet, étterem
A szobák felszereltsége nagyon hiányos, 3 csillagos hotel bekészítés.A wellneshez törülközőért könyörögni kellett a recepción., A szobánkban esztrém meleg volt.A fűtést nem lehetet szabályozni.Az ágy nagyon kicsike volt és az egyik oldalon már teljesen kifeküdték.Még életem folyamán ilyen lapos párnákkal nem találkoztam., A bár élvezhetetlen.Teljes díszkivilágításban, fényárban..ebédlőasztalok vannak a bárban...vicces..pedig a mixerek szuperek...A zene a bejárat mellé a recepcíós pulthoz van téve.A recepció mellett vannak a bár jellegű adztalok..fotelok.Szakmai szemmel érdekes...Az étterembe simán beengedtek egy osztrák fickót trikóban és strandpapucsban.....
Az étterem kiváló., A személyzet segítőkész és kedves., A fürdő részleg minden igényt kielégít.
Konditerem felszereltsége és mérete., Esti szervezezett programok felnőteknek.
Nagyon kedves személyzet, finom ételek, tisztaság.
Udvarias, figyelmes, segítőkész személyzet, Kiváló séf, nagyon finom, változatos ételek, Szép szoba, kutyabarát hotel
modern, természetközeli, finom ételek, italok
Gyors kedves kiszolgàlàs, Kisgyerekkel elönyös
Nincs
4 nap pihentünk a szállodában.Minden szép,jó volt.Tetszett hogy könnyen át lehetett menni a fűrdőbe,ami nagyon szép és jó vizei vannak.
Azt nehezményeztük,hogy a szaunát fizetés ellenében használhattuk! Szerintem ez az ár elbírta volna az ingyenes használatát!
A személyzet segítőkész, udvarias., A szolgáltatások színvonala rendben. Az ételek finomak, bőségesek., A szálloda könyezete tökéletesen megfelelt a pihenéshez.
A televízió adás akadozik.
A személyzet nagyon kedves, az ételek finomak, gazdak választékban. A szobák tiszták, jol felszereltek.
A wifi gyenge, a kultéri és beltéri élménymedence piszkos, zavaros a vize. Az animátorok , foglalkozhatnának a gyerekekkel a strandon is, lehetne aqua aerobic, gyerekeknek vetélkedok, reggeli torna, este just dance gyerekeknek, hiszen van ott x box. Sajna csak 2-3 játék volt hozzá. , A szállodának jó adottságai vannak ahoz hogy több élet legyen benne.
Kiváló a konyha, finom ételek széles választékban. A személyzet előzékeny és segítőkész! A szobák tágasak, fényesek, nagy méretű erkéllyel, szép kilátással! A medencék vize tiszta, a fürdő rész is folyamatosan rendben volt tartva!
Nagyon nagy csalódást okozott, hogy a szauna, só kamra, fitness részleg felár ellenében volt csak használható. Az egész pihenésre rányomta a bélyegét. Nem az az 1500 Ft/nap bántott, hanem ez az eljárás!
Új épület, Belső díszlet
Wellness rész hőmérséklete alacsony, Nagymedence hőmérséklete alacsony, Wellness előterében lévő bár kínálata és minőségenincs összhangban a szállodáéval
Az ételek minősége kiválló volt!, A személyzet értette a dolgát!, A fürdő pihentető!
Rendkívül kedves és figyelmes személyzet.
Termálfürdő kis mérete. 1 kültéri medence. Úszómester hánya.
Udvarias személyzet, Születésnapi meglepetés ital és gyümölcstál bekészítés a szobába.
Kicsi a termálfürdő területe, kevés a medence.
Tágas, tiszta szoba, Ingyenes parkolás, Erős wifi jel
Kifolyt a víz a tusolóból
Nagyon jó volt az ár/minőség aránya,kedves a személyzet,ételek remekek
Jó bár kicsi a wellness ,de a személyzet nagyon segítőkész és a működő szauna jó, Szép a kilátás
A félpanzió ehetetlen volt ,az étel unalmas ,íztelen .Jobb lett volna nem a szállodában enni., Az ígért szobához járó köntöst nem kaptuk meg ,így átmenni a fürdőbe égő., A szoba berendezése nagyon viharvert volt,kopott a függöny lukas.
Gyönyörű, modern szálloda. Kedves, segítőkész személyzet. A fürdő a gyerekek számára igazi paradicsom. Finom, a megszokottól egy kicsit különlegesebb ételek.
Az ételkínálat egy kicsit lehetne bőségesebb. Kisgyermekes családok sajnos nehezen tudnak gyermekeiknek ételt választani. Az étkezésben célszerű lenne törekedni a gyerekbarát étkezésre (vacsora).