Kérdésed van? Kérdésed van?
Örömmel segítünk!
Örömmel segítünk! Chat
tiszta, tágas szobák, kedves, segítőkész személyzet
az étterem kínálata hamar kifogyott és külön kellett szólni, hogy pótolják
A legjobb az elhelyezkedése, gyönyörű patináns épület és a nyílt bár a szálloda udvarán a legjobb a környéken.
Esetleg egy kisebb bővítés férne rá, hogy legyen egy hidegvizes medencéje .
Étel Ital választék, Wellnessz részleg, Szobák tisztasága
Nem volt, Nem volt
Étterem, Wellnesz, Tisztaság remek kiszolgálás
Mar a képek alapján is meggyőző volt számunkra az ajánlat, es a valóság teljesen elbűvölt minket. Bár a kérdőív nem terjed ki a szolgáltatás reszletezesere, így szeretnem kiemelni az ízletes es választékos étel kínálatot, továbbá azt hogy a masszázs elérhető volt épületen belül is. A szállodát csak ajánlani tudom másoknak is, es biztos vagyok benne, hogy ide meg visszatérünk.
Érkezéskor vita tárgyát képezte a recepción, hogy milyen típusú szobát foglaltunk, és milyen felszereltsége van a foglalt szobának. Miután a foglalásunk visszaigazolását megmutattuk, kaptunk csak megfelelő szobát, kb. 1 óra elteltével.
Összességében mindennel elégedett voltam. Szép, tiszta szálloda, kedves személyzet, finom, választékos ételek. Csak ajánlani tudom.
Egyetlen negatívum, hogy pici a wellness részlege.
Mindennel tökéletesen meg voltunk elégedve. A reggeli és a vacsora választéka bőséges volt, szerintem mindenki találhatott kedvére valót, és mi is minden este nagyon jó laktunk a finom falatokkal. A szoba kényelmes volt, igényesen berendezve. Olyan apróságokat is találtunk a fürdőszobában, amivel máshol már régen nem találkoztunk. A wellness részleg szintén kielégítette minden igényünket. Kellemesen töltöttünk el itt egy hétvégét. Köszönjük.
Kellemes kikapcsolódásban volt részünk a családommal! Az ételek nagyon finomak voltak. Szobáink kellemes hangulatúak!
Szállodán belül kevés program lehetőség
A szállodában különösen a wellness részleg nyűgözött le, aminek igyekeztünk minden szolgáltatását kihasználni - természetesen, ahogy azt a pénztárcánk is engedte.
Hajdúszoboszlón jól frekventált helyen található a Hotel, a fürdő bejáratától 3 perc sétára. A legkedvesebb személyzettel itt találkoztunk eddig, minden extra kérésünket örömmel teljesítették! A szoba fantasztikus, tágas, minden kényelmi szolgáltatással felszerelt! A wellness részleg is fantasztikus, imádjuk a termál vizet, így külön öröm volt, hogy két medencében is az van! Az éttermük pedig egyszerűen csillagos ötös! Imádtuk azt a sok ízt, amit a reggeliknél és vacsoráknál kaptunk!
Semmi negatív tapasztalatunk nem volt!
Fogadtatás, szolgáltatások.
Az étterem nehézkes megközelítése, esetleges kialakítása.