Kérdésed van? Kérdésed van?
Örömmel segítünk!
Örömmel segítünk! Chat
A szoba berendezése, Az ételek
A Korona járvány minden előírásait betartva absolut kellemes nyugodt légkört biztosítottak, figyelmesek mindenütt és fantasztikus bőséges, ízletes minden alkalommal az éttermi szolgáltatásuk! Gratulálunk másoknak is szívesen ajánlani fogjuk!
Magával ragadott a szálloda egyedi hangulata, tökéletes helyszín a romantikára vágyóknak
Tökéletes elhelyezkedés, kedves recepciós, gyönyörü berendezés. Csak reggelit kértünk, de az nagyon finom volt, különösen a péksütemények.
Az élményelemek nem voltak bekapcsolva a medencében. A wellnesrészlegen kevés a nyugágy.
Nagyon jó helyen fekszik a szálloda. Nagyon tetszett, hogy több stílusban van kialakítva a szobák. Csendes helyen van, tiszta levegő. Pihenésre, kikapcsolódásra tökéletes helyszín.
Egyetlen egy negatív dolgot tudok írni. A szobákban úgy van kialakítva a fürdőszoba, hogy a zuhanyzóból kifolyt a víz. Konkrétan olyan szinten folyt, hogy az előszobában állt a víz. Hívtam a recepcióst és azonnal jöttek feltakarítani. Ha ezt javítják, akkor szerintem nem lehet panasz senkinek.
Rendkívül kellemes hangulata van a szállodának, a személyzet valamennyi tagja egytől egyik rendkívül kedves. A szobák stílusa és erkélye pedig lenyűgöző! Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Egy csodálatos szilvesztert ünnepeltünk a hotelben. A személyzet remek modora, humora és gondos odafigyelése tette még feledhetetlenebbé azt a pár napot. Öt csillagos, minden szempontból! És mellette nagyon szerethető, barátságos, családias a légkör. A színes és fantáziadús napi programokon meg csak ámultunk! Nagyszerűen éreztük magunkat, idén is visszamegyünk!