Kérdésed van? Kérdésed van?
Örömmel segítünk!
Örömmel segítünk! Chat
A személyzet kedves, és segítőkész, az ételek választékosak, és nagyon ízletesek. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
udvarias és segítőkész személyzet, ízletes ételek bő választékban
a szobában ráférne a szőnyegre és a függönyre egy alapos tisztítás, a wellnes részlegen a járóterületen "tóćsákban" áll a víz
A kiszolgalas, es az etelek
Kedves személyzet
A foglalással probléma volt, nem azt a típusú szobát kaptuk, amit foglaltunk. Gyorsan és rugalmasan tettek javaslatot a probléma megoldására, amely meg is felelt nekünk.
A személyzetnek és a szolgáltatásoknak adott gyengébb értékelés oka, hogy bár a személyzet nagyon készséges volt, de nem voltak elegen, illetve meglátásom szerint túl sok volt a tanuló, kezdő közöttük, amely időnként a kiszolgálást lassabbá, döcögősebbé tette.
nagyon kedves, odafigyelo szemelyzet.
Kar, hogy a vezetoseg nem figyel arra, hogy a gyonyoru szalloda ertekeit megorizze, s nem fordit az allagmegorzesre. Par ev, s csak egy roncs lesz a haz.
A szálloda elhelyezkedése rendkívül jó, a szoba tökéletes, az étkezés megfelelő.
A személyzet lehetne közvetlenebb, barátságosabb.
Nagyon finom ételeket és italokat kóstolhattunk. A szálloda kinézete nagyon tetszett és a személyzet is nagyon készséges volt.
A medencék nem tetszettek egyáltalán. A jacuzzi szinte hideg volt és a vízsugár is óránként ment, de akkor is kb. 5 percre. A medencés részlegen van mit fejleszteniük, ennél már csak jobb medencékkel ellátott hotelekben voltunk.
Nagyon jó szálloda Balatonfüred belvárosában, szerintem a legjobb. A medencéje nyáron szuper lehet, vissza is fogunk jönni!
Pontosság, figyelmesség, udvariasság.
-
Gyönyörű helyen van. Van Balaton, Tihany látkép, kikötő, vitorlások, szóval nekem nagyon romantikus. Jól felszerelt szálloda. A szobák nagyon igényesek.
A személyzet különösebben nem foglalkozik az emberrel, sőt a medencében pancsoló 3 éves gyerekemre rászóltak, hogy hangos, és pancsol (hozzáteszem gyerek-pancsolóban), nekem nem esett jól, soha sehol nem történt még ilyen velünk. Az étterem a weboldalán többet kínál, mint amit láttunk (ettünk). Persze lehet hogy főszezonban minden van.
Remek a külső medencés rész, jól lehet napozni is :)
A szálloda konyhája lehetne jobb. A vacsoránál a főételektől sokkal többet vártunk a családdal.
A tisztaság és a személyzet kedvessége kiváló.
Nem tudok rosszat mondani. Azt kaptuk, amit vártunk.
Kedves személyzet, nagyon figyelmesek és segítőkészek. A wellness kitűnő, kora reggel még a szaunát is kinyitották nekem.
A konyha lehetne sokkal jobb.