Kérdésed van? Kérdésed van?
Örömmel segítünk!
Örömmel segítünk! Chat
Kedves, udvarias pincérek, Kellemes wellness
Szomszéd fürdószoba áthallatszó zaja zavaró volt, Rágós sült kacsa, sós/sótlan rántotta, A wellness medencéjének vize kicsit túl klóros (csípi az érzékeny szemet)
Barátságos, kedves, segítőkész személyzet, finom ételek,
Nem engedném, hogy az esti főétkezésnél a legtöbb asztalra a foglalt tábla kerüljön. Kellemetlen, hogy azember csak hosszas keresgélés után talál nem "foglalt" asztal, ahol egyébként nem is ül senki...
Elég nagy szoba, az ételek finomak voltak (a palacsinták isteniek), a szálloda központi fekvése, ingyenes parkolás
Nekem nem jött be a kuponos félpanzió! Drágák az ételek, a mennyiséggel sem voltam kibékülve, sokat is kellett várni, hogy megkapjuk a rendelést! A napi menük szerintem nagyon gyengék voltak, bár a 4 fogásos menü jól hangzik, de mindig ugyan az a saláta, és kicsi adagok mindenből! Minden este nagyon sokan étkeztek, kevésnek találtam a felszolgálók számát! Nagyon gyenge tv csatornák, alig volt magyar! Rettentően hiányzott a klíma, amely felár ellenében sem áll rendelkezésre! A bárban nem tudták elkészíteni a kiválasztott koktélt, egész héten alapanyag hiányra hivatkoztak! Az ágyunk egy része le volt szakadva, melyet kérésre megjavítottak! Nem értem, hogy a szobalány ezt miért nem veszi észre, amikor cseréli az ágyneműt! A kölcsönözni kívánt kerékpárokat nekünk kellett beállítani, pumpálni, próbáltuk javítani is, hogy a sok rossz közül legyen mit kikölcsönözni, szegény recepciós lánytól nem várhattuk el, hogy ő csinálja, más pedig nem volt! Ha valaki este ér a szállodába, nagyon macerás szabad parkolót találni!
A két család nevében írhatom, hogy nagyon elégedettek voltunk mindennel a szállodában tartózkodás alatt.
A tisztaság 8 csillag annak szól, hogy a gyerekmedencébe valamelyik másik csemete belekakált és azt a személyzet nem vette azonnal észre.
rendkívül barátságos szálloda, kiváló ár-érték aránnyal, kedves - és évek óta állandó!!! - személyzettel, kiemelkedően magas konyhával...minden este élőzene, gyermek programok.
kevés, vagy nem jellemző a vegetáriánus étel, bár a konyha kérésre bármit elkészít. az újonnan felújított szobákból hiányzik a dohányzóasztal és a fotelok
A személyzet nagyon segítőkész volt, a szobákat felújították, minden tiszta és rendezett volt.
Éppen átalakítás volt tavaly amikor ott voltunk, ettől függetlenül semmit sem vettünk ebből észre (zaj, por, stb). A személyzet nagyon kedves és segítőkész volt, az étel sok és ízletes volt. Talán a választék volt csekély, de azért tudtunk választani. Bátran ajánlom kisgyermekeseknek.
Nem volt légkondi az egész épületben, így a szobákban nagyon elviselhetetlen volt az éjszaka.
Wellness és étterem szolgáltatások
Nem volt elég információ és személyzet a wellnessben.
Jó megközelíthetőség, kellemes környezet, tetszetős szoba.
Rossz idő esetén kicsik a medencék.