Kérdésed van? Kérdésed van?
Örömmel segítünk!
Örömmel segítünk! Chat
Étterem szuper,étel választék rengeteg volt.Éttermi személyzet kedves.
2 órával hamarabb érkeztünk,a szoba kész volt,de mégsem foglalhattuk el,csak 5000 ft ellenében.Így kénytelenek voltunk a városban ebédelni,amit a szálloda éttermében is megtehettünk volna,ha felajánlják-de sajnos nem történt meg a recepciós által.
Az ételek frissek és finomak voltak.A személyzet nagyon kedves és figyelmes volt.
Mi nyáron töltöttünk majdnem egy hetet a hotelban nagyot csalódtunk a szállodában nagyon drága volt és nem ilyen szolgáltatást kaptunk érte. Nem voltunk megelégedve vele. A wellness részleg nagyon kicsi. Külön kellett a napozó ágyért is fizetni.
Mindenről és mindenkiről csak pozitívan tudok jelzést adni kedvesek és készségesek voltak bármire is volt szükségünk a szoba kényelmes és kifelyezetten tiszta volt és ami a legfontosabb volt számunkra az elhelyezkedése a hotelnek egy folyosón közvetlen átjárást biztosított a mellette elhelyezkedő Aqua Palace élmény és gyógyfürdőbe.
talán csak annyi, hogy egy teljes napon keresztül nem volt elérhető a televízión egyetlen csatorna sem, de ez az egyetlen amit megemlíthetek
Nagyon korrekt a személyzet, tiszta helyiségek, terítők, tányérok, evőeszközök. Az ételek mennyisége, minősége, választéka csillagos ötös. Tamás, a pincér a fiaim kedvence lett már tavaly. Alig várták a Vele való találkozást az idén is. Nagyon jó helyen található a szálloda, mivel az üdülőterület, így az esti korzók szinhelyének központjában van, néhány percnyi sétára mindentől. Szolgáltatásokban számunkra verhetetlen: saját wellness részlege mellett a Strandfürdő és az Aqua Palace zárt fürdőkomplexum is díjmentesen használható, így tehát nincs időjárás által tönkretett nyaralás, nincs unatkozó gyerek.
Az emeletes ágy rettenetesen nyikorog!
A személyzet nagyon udvarias volt. Az svédasztalos reggeli, vacsora nagyon jó volt, sokféle étel közül lehetett választani. Tisztaság volt a szállodában. Maximálisan meg voltunk mindennel elégedve. Szívesen ajánlom másoknak!!
Többször is megszálltunk a Hotel Aqua-Solban. nagyon szimpatikus a személyzet, az ellátás és főleg, hogy az AquaPalace belépő benne van a foglalási árban és kényelmesen, fedett folyosó átsétálva használhatjuk az élményekben bővelkedő fürdőt is. Kényelmes, belső udvari zárt parkoló, az étterem svédasztalos ellátása és személyzete kiváló. Remélem még visszatérhetünk néhányszor ebbe a szállodába.
Nincs.