Kérdésed van? Kérdésed van?
Örömmel segítünk!
Örömmel segítünk! Chat
A szálloda nagyon szép, a személyzet nagyon barátságos. A szoba tágas és szép, jól felszerelt. Az ételek finomak voltak. A wellness részleg is szép. A panoráma és az udvar gyönyörű.
Nem tájékoztattak hogy az udvarházi szoba nem a szálloda épületében van, illetve hogy a wellness reszleghez így sétálni kell a szükséges torulkozovel és kopennyel együtt. A wellness részlegben nincs ivóvíz, és külön létszámmal és pénzért csinálnak csak szauna szeanszot. Minden egyes fogyasztasert szervizdijat számolnak fel (pl. bárba is)
Szép,csendes környezet,tiszta és tágas szoba,a vacsora valamint a reggeli finom volt.
Érkezésünkkor a recepciós hölgy nagyon lekezelően beszélt velünk,a szobaár arányához mérten kedvesebb magatartást vár az ember. Wellness részlegen egy ember végzi az emberek italfogyasztásának kihozatalát (25 perc egy kávé, amire külön szervízdijat is számláznak ki.)
Gyönyörű hotel, kedves személyzet, isteni koktélok. Ajánlom mindenkinek.
Gyönyörű szálloda. Ajánlom mindenkinek, aki szereti a minőséget. A szallodak.hu-tól kaptam egy nagyon kedvező árat, így még jobb volt a pihenés!!
Nagyon szép szobát kaptunk, mindennel felszerelve. Szabadtéri és beltéri medence, szaunák. Az ételek nagyon finomak, helyi különlegességekkel.
Szép, tiszta, különleges kastély.
Mi a 2 és fél éves kisfiunkkal voltunk és sajnos a wellnes nem egy bababarát. A nagy, hidegvízes úszómedencét természetesen nem tudtuk használni, viszont a melegvizes jakuzzi kicsinek bizonyult. A babapancsolóba meg bele sem ment, mert az annyira pici. Az ételek sem igazán nyerték el a tetszésünket.
Tökéletesen meg voltam elégedve mindennel, egy gyönyörű kastélyhotel egy gyönyörű helyen.
Nincsenek.
Ez egy valóban szuper jó szálloda, ajánlom mindenkinek ++++++