Kérdésed van? Kérdésed van?
Örömmel segítünk!
Örömmel segítünk! Chat
a gyermekek szórakoztatásáról maximálisan gondoskodnak, a szinte folyamatos gyerekprogramokkal tehermentesítik a szülőket, igen sokoldalú programok
kissé növelném a szoba méretét, a mosdó elhelyezését megoldanám a fürdőszobában , a tusoló "kárára"
Gyerek wellness részleg nagyon jó. , Kisgyerekeknek mindent biztosítanak.. All inclusive
A nagymedence vize elég hideg.., Az ablakon a redőny használhatatlan, a szekrényt egy függönnyel takarták. Egy 4 csillagostól többet vár az ember.., A Wc-ben alig lehet elférni olyan kicsi..
Személyzet,animátorok, Étterem, Minden volt,ami egy babához szükséges????
Kisgyerekes családoknak lett kitalálva ez a szálloda . Minden elérhető, amire egy babának szüksége lehet, a bébiételtől kezdve a babakádig... , Rengeteg gyerekprogram, szuper animátor csapat, Finom változatos ételek, külön gyerekmenü egész nap
Takarítás terén több személyzetre lenne szükség. Minden alkalommal szólni kellett a napi takarítás miatt.
Személy szerint a gyerek menüt szegényesnek találtam ebédnél és vacsoránál.
Az animátorok kedvesek,segítőkészek., Jó, hogy a gyerekeket többféle programmal is le tudják kötni., Az ételek választéka jó, finomakat ettünk.
Az állagmegóvó karbantartások hiányosak vagy nem végzik el. A fürdőszoba mosdópultjából egy kb. 10 cm-es rész el volt korhadva., Az ablakokon nincs mindenhol szúnyogháló, még a játszóházban sem - az, hogy legyen ez egy erdőben lévő 4 csillag Superior szállodától minimum elvárás. , A szobák nem elég tiszták, hangyák szaladgálnak, a szemetest nem ürítik naponta.
Gyerek és babaparadicsom. , Animációs programok., Svédasztal kínálata.
Nincs olyan.
felkészült animátorok, szép környezet, kiváló gyerekprogramok
wellness részleg kicsi
Fantasztikus gyerekprogramok, Kiváló ételek
Wellness medence víze hideg kissé
Igazi családias környezet. Gyermekekkel nagyon jó hely a kikapcsolódásra. Az étkezővel szemben található játszószoba nagyon jó találmány. A szállodában a személyzet segítőkész és kedves volt. Az ételek finomak voltak.
A szoba nagyon szűkös volt egy felnőtt és két gyerek számára. Egy idősebb gyermeknek már 1-2 nap után már nem tudja magát elfoglalni. Mindentől nagyon távol esik, úgyhogy, aki nem autóval érkezik, az nem nagyon tud kimozdulni a szálloda területéről.
- Animátorok segítsége - Kültéri játszóeszközök
- Wellness részleg nem elég tágas a szállóvendégek számához képest - A szobák sajnos nem rendelkeznek erkéllyel, így pl. a vizes fürdőruhák szárítása nehézkes - A szobák nem túl tágasak a magas árhoz képest
Kellemes, szép környezet, figyelmes személyzet, jó, hogy ez egy kisebb hotel. Tettszett, hogy a szaunából kilátunk a természetbe...
A medence kicsit kicsi, és hiányolom a kinti medencét. Gyerekkel kicsit szűkös a szoba.
Szép környezet, kellemes, kényelmes szálloda, barátságos , kedves személyzet. Tökéletes kisgyerekes családok részére.
nincs
Kedves személyzet, jó kiszolgálás, finom ételek, szép környezet. Tényleg pihentető!
Nincs
Kellemes atmoszféra,gyerekek számára tökéletesen kialakított játszóház, kalandpark, golf, játszótér.
A recepción a személyzet kedvtelen, mosolytalan, legyünk őszinték, nem jó így megérkezni. Köntös nem volt bekészítve, mire a személyzet modortalanul közölte, hogy várni kell, mert még száradnak. Az igazi botrány az étkezések körül zajlottak, hiszen mindig minden le volt fogyva..sokat kellett várni az ételek kihozatalára, pótlására. Én úgy gondolom hogy ha ha egy ilyen szép hotel nem jól működik, akkor nem a "bútorokat" kell lecseréli.
A szoba lenyűgöző volt. Óriási franciaággyal és tágas fürdővel. A reggeli az ősfás parkban nagyon romantikus.
Az úszómedence a meghirdetett 26 fok helyett kb. 16 fokos volt. A svédasztalos vacsoránál viszonylag hamar elfogyott néhány étel.
Nagyon szép környezet, a személyzet kedves.
A medencetérben a falak penészesek, omladoznak. Gyerekpancsoló piszkos. Baba-mama szobában elhelyezett babakád piszkos. Szobában nem működik a telefon. Az egész szállodában és a szobákban is sötét van és büdös. Internet nincs, wifi alig megy.
A személyzet profi és nagyon kedvesek. Bőséges, változatos és ízletes ételkínálat. Minden nap volt gyerekmenü, bébiétel a kicsiknek. Csendes, nyugodt környezet, kellemes hangulat.
A park kicsit befejezetlennek tűnik, sok lehetőség van benne. A szobában a mosdó, és a wc-ben a kézmosó mellé jól jönne egy-egy törölköző tartó, illetve néhány biztonsági dugó a konnektorokba.
A szoba szép és tiszta.
Nem volt a reggelihez innivaló. A wellness részlegen penészes a plafon. Hideg a víz. Nem megyünk ide többet.
Minden tökéletes es csodálatos helyen van maga a szálloda! A reggelivel es a vacsorával is meg voltunk elégedve!!
Szép, tiszta szobák. Kedves személyzet. Finom ételek. Wellness részlegen a szaunákból csodás kilátás van az üvegeken keresztül.
Hideg volt a víz a wellness részlegen. Reggelihez nem volt rostos innivaló.
Szoba nagyon szép. Tisztaság rendben volt.
Reggelihez csak tej vagy tea volt. Vacsorához 4 főétel, ami már kihűlt. A wellness részlegben hideg a víz.
Mindent felsorolhatnék, mert semmi negatívumot nem tudok megjeleníteni, sőt! A legkisebb apróságokra is odafigyeltek, mint például, hogy a wellnessben legyen mindig kitéve friss gyümölcs, amihez bárki hozzáférhet, csak úgy, mint az oly fontos ivóvízhez! A hotel elhelyezkedése is varázslatos, fenyveserdő öleli körül! Az ételek isteni finomak, a választék is széles és kívánatos a tálalás, az étkező rész pedig gyönyörű, három különböző stílusú étteremrészből áll! Az egész hotelt belengi az angol stílus, ami hazánkban még egyedinek számít. A személyzet kedves és segítőkész. Ejtsünk néhány szót a kertről is, mert megérdemli! Hatalmas, gyerekjátszókkal, kalandparkkal, zen kertrésszel és több különböző pihenővel van tarkítva, imádtuk! Visszatérünk!
Nagyon szép helyen, patinás, mégis modern. A wellness nagy, jól elszeparálva a gyerekrész, a medencés és szaunavilág.
A felszolgálók minden italkör után megjelennek egy aláírandó számlával, mintha attól tartanának, elszalad a vendég. A wellnessben penészednek a falak - egy féléves szállodától ez azért nem várt hátrány.