Kérdésed van? Kérdésed van?
Örömmel segítünk!
Örömmel segítünk! Chat
Változatos ételek., Welnes, Tisztaság
nincs
medence
Tiszta, Választékos ételek, Segítőkész személyzet
Régi épület kinti medencéje jéghideg, Tágasabb gyerekmedence
tiszta, finam az ételek, kényelmes
nincs
Étterem, konyha, , Kiszolgálás, tisztaság, Wellness részleg, szoba
Lehetne olcsóbb az autó parkolása
Csodaszép szoba., Bőséges reggeli vacsora., Tisztaság felsőfokon.
Jobban el kellene szeparálni a merülő medencét mert konfliktusom volt egy idős úrral mert össze csapta a hideg víz.
kellemes környezet, kiváló éttermi választék, több medence
a személyzet hozzállása, segítőkészsége
A takarító személyzet kifogástalan és segítőkész volt.
Wellness részlegen nem működött minden.Az étteremben nem volt jó az egyik kávégép. Reggelinél nem voltak feltöltve az üdítő automaták. Nem voltak figyelmesek az asztal leszedők, többszöri kérésre sem vitték el az előző terítékeket. A poharak, tányérok mosogatás után nem mindig voltak tiszták. A szoba kártyák nem működtek rendesen.
Segítőkész személyzet, tisztaság.
Több medence nem működött.
A gyógykezelések, masszázs tökéletes volt, kedves személyzettel. A szoba tisztasága tökéletes, takarítás is megfelelő színvonalú volt.
Az étteremben és a külső medencénél lévő bárban dolgozó személyzet barátságtalan. A külső medencében az élményelemek az ott tartózkodásunk 6 napja alatt kb. 1 órát működtek, kérdésünkre mindig az volt a válasz, hogy nincs víznyomás. Gyermekes családként főként ezért választottuk ezt a szállodát, nagy csalódás volt. A szállodában lévő étteremben és presszóban irreálisan magas árakkal találkoztunk kávé, ital, koktél fogyasztásakor.
Tágas és tiszta szoba, szép környezet. Wellness részleg nem volt túlzsúfolt. A személyzet készséges és kedves volt.
Az árba bele kellene férni a parkolásnak, kicsinyes dolognak tartom a díj felszámolását. Az ajándék masszázsutalványt az érkezési napon lehet felhasználni, de akkor nem volt szabad időpont.
Köszönjük szépen! Nagyon jól éreztük magunkat. Szerintem minden nagyon tökéletes volt, kényelmes volt a szoba, minden megtalálható volt benne amire szükségünk volt. A személyzet pedig nagyon segítőkész volt.
Nincs
Kiemelném a személyzetet, mely nagy odafigyeléssel volt a vendégek iránt, főleg a gyerekekkel. Unokám imádta az animátorokat. Az ételek változatosak, ízletesek voltak és nagy volt a választék.
Talán a drága parkolás, és a sorompó működése gyakran akadozott.
A szállodai szoba rendkívül igényes, fürdőszobában jakuzzi is van. A szállodai személyzet rendkívül kedves és segítőkész. A szállodai medencéhez tartozik egy vízi bár is, ami elég jól fokozza a hangulatot.
Nincs negatív élmény a szállodával kapcsolatban, ami azért nálam ritka :)
Észrevétlenül szolgáltattak, magas színvonalon. A tisztaságra sem lehetett panasz, jó volt mind a szoba és közösségi területek, mind a fürdők tisztasági állapota, a nap minden szakában (esős időszak volt). Kimondottan színvonalas, kíváló volt az éttermi ellátás, a svédasztalos étkezések kínálata, minősége és a szervírozása. S persze a másik lényeg, a szálloda azon adottsága, hogy rendelkezik azzal a "nagytudású" gyógyvízzel, ami majd minden embernek hasznos lehet, valamiben kezelést nyújthat. Összességében a két nap nagyon kellemes időtöltést, pihenést nyújtott, s annak ellenére, hogy az ember igyekszik új helyeket fellelni, kipróbálni, a Hotel Silverbe valószínű, hogy lesz rövid időn belül visszatérés, s talán egy hosszabb turnussal számolva is. A helyet csak ajánlani tudom mindenkinek.
A szobák felszereltségénél elkelne valamivel több szárítási, teregetési lehetőség, lévén a fürdőhelyi következményként jelentkező nedves törülközőkre, fürdőruhákra (pl. mobil szárító).
A személyzet kedves és segítőkész volt a bejelentkezésnél, minden szükséges információt megosztottak velünk. A vacsora illetve reggeli rendkívül finom és ízletes volt, hatalmas választékkal. A szakácsok készséggel álltak segítségünkre, mikor az ételek felől érdeklődtünk. A szálloda wellness része két épületre volt elosztva, minden megtalálható volt, ami egy igényes kikapcsolódáshoz szükséges, jakuzzi, medencék, szauna. A szálloda szolgáltatásaként részt vettünk egy 1,5 órás lávaköves masszázson, az ár korrekt volt, a hölgy nagyon kedves és aranyos volt.
Első negatív tapasztalatom a fizető parkoló, úgy gondolom, hogy a szálloda biztosíthatná vendégei részére az ingyenes parkolást. Második, hogy a szobánk egyik sarka penészedett. Teljesen véletlenül vettük észre, amikor a sötétítőt húztuk el. A harmadik és végül utolsó, közvetlenül a konyha volt a szobánk alatt és esténként hallottuk, ahogy a tányérok, poharak és evőeszközök összekoccannak. Reggeli után nem tapasztaltuk, mivel akkorra már elhagytuk a szobát, de este, amikor már lefekvéshez készülődtünk kicsit zavaró volt.
Gyönyörű szoba! Minden klassz volt!
Itt fokozottan érvényesül a "Hajdúszoboszló a reumások Mekkája" szlogen. A személyzet profizmusa, az elegancia, a minden igényt kielégítő szolgáltatások sora, a kitűnő vízű medencék és az ízletes, választékos konyha feledhetetlenné teszik az itt eltöltött napokat.
Tetszett a többféle gyógyvíz és medencék, a wellness rész. A személyzet nagyon készséges, a szoba kényelmes.
Parkolásért fizetni kell, a kinti élménymedencében az élményelemek többszöri kérésre sem működtek, csak nagyon ritkán, a kevés vendég sem indokolja ezt. A vacsoránál a svédasztalnál a pincérek szedik az adagokat,nem a vendég, ez eléggé kényelmetlen volt, ezt nem láttuk sehol máshol. A légkondi nem működött, csak másnap este.