Kérdésed van? Kérdésed van?
Örömmel segítünk!
Örömmel segítünk! Chat
Szálloda modern, esztétikus, Kényelmes ágy, Klimatizált szoba
Csodálatos kertje van,kényelmes terasszal, Jó kikapcsolódást nyújt a wellnes részleg mellett kialakított játék szoba. , Segítőkész,udvarias személyzet
A mi szobánkban a klíma elég gyengén remekelt.
szép park, udvarias kedves személyzet,Vivien azétteremben,és a fiatal fiúk nagyon kedvesek, mai igényeknek egészséges ételek,gyümölcs is jó lenne
piszkos,kopott tapéta a szobában,az ajó nhezen csukodik, a hirdetés nem jó,nem 4 csillagos a szálloda,csak hirdeti a kedvezményes ebédet,de kis gyerekadag,ami máshol 800,itt 1500ba,meg felszolgálói dij hozzá,ad masszásra 2000ft,hozzá kell 5000ftt fizetni ha igényelném, jakuzzi hideg vizű
A szálloda tökéletes helyen van. A parkolási lehetőség jó. A sószoba kiváló. A két ünnep között nem volt zsúfoltság, tökéletesen pihentünk.
A szoba nagyon kellemes jó fekvésű, tiszta volt, a park gyönyörűen ápolt.
Az étterem és a recepció nem komminikál megfelelően hiszen kérdeztük, hogy vacsorázhatunk-e anélkül, hogy félpanzióra lettünk volna befizetve mire azt a választ kaptuk á la carte tudunk rendelni mire a felszolgálók nem értették mit szeretnénk. Végül amit kértünk megkaptuk igaz a minősége nem igazán felelt meg az ár aránnyal hiszen a sajtkrém leves a 4 csillagos szállodákban nem levesporból szokták elkészíteni mi viszont azt kaptunk se a sürűsége sem a megszokott pirítós a tetején olvasztott sajttal nem volt fellelhető abban amit sajtkrém levesként kaptam. Az egyik felszolgáló hangosan kérdezte a másik kollégájától,hogy utalva ránk idézet" azok meg mit ülnek ott?" erre közöltem a kollégájával ,hogy mi nem "azok " vagyunk ha nem fizető vendégek , erre elnézést kértek és szerettek volna meggyőzni,hogy félre értettem valamit. Nem szokásom kritizálni de ez nem maradhatott bennem. A SPA részleg túl volt zsúfolva ami valószínűleg a hely befogadó képességének volt betudható,de mi éppen az akkor megrendezésre került Balaton Maratonra érkeztünk szerettünk volna szaunázni relaxálni de a fentiek miatt ez nem valósult meg. Javasolnám a SPA megnagyobbítását, hogy beférjenek azok akik ezért mennek a szállodájukba. Ennek ellenére meg voltam elégedve és másoknak is fogom javasolni
Tiszta szoba, rendezett kert, tiszta medence kedves személyzet. Finom házias konyha.
A nagyon kedves és segítőkész személyzetről kiváló véleményünk alakult ki, főleg az éttermi szolgáltatás volt fantasztikus. Gazdag választékot kaptunk a reggeliből és a vacsorából is, folyamatosan felpótolták azokat a termékeket, amelyek kelendőbbek voltak.
A korunk szállodai szolgáltatásában véleményem szerint már szükséges a szabadtéri medence biztosítása a vendégek részére. Lehet, hogy a Balaton közelsége miatt nem került még sor medence építésre, de a nagy melegben kellemesebb lenne a kinti felfrissülés, - annak aki nem megy le a partra,- mint a benti viszonylag kis medence használata. A szálloda területén elég nagy a parkoláson kívüli terület, bőven elférne egy kinti medence. A fürdőszobai világítás gyenge fényt ad.
Bőséges ételkínálat.
Nem túl nagy a wellness részleg.
Kellemes szálloda, családias légkörrel. Bőséges választék a reggelinél és a vacsoránál is. Kisgyerekkel voltunk, nagyon segítőkészek voltak, etetőszéket, kiságyat kaptunk. Az elhelyezkedése is nagyon jó, közel a központhoz. Összességében elégedettek voltunk, azt kaptuk, amire számítottunk.
Nincs wifi. (legalábbis az első emeleten nem volt)
Minden nagyon jó volt, ès hangulatos. A wellnes rèszleg is, a szobàkhoz tartozó balkon pont elèg volt, bàr picit pókhàlos, de inkàbb ott, mint a szobàban :). Szüleimmel töltöttünk ott egy júniusi wellness hètköznapot. Kèt csomagot rendeltünk nekem hugommal, valamint szüleimnek. Nagyon kedves volt a szemèlyzet, főleg az ètterem pincèrei. Csak ajànlani tudom mindenkinek.
Pókhàlók a balkonon, de annyi baj legyen :)
2011 júniusában töltöttünk el szép 3 napot a hotelben. A személyzet kedvesen viselkedett. A szoba is szép volt, csak eléggé meleg- még úgy is, hogy volt klíma. De ez abszolút nem volt baj nekünk. Az ételből bőséges volt a kínálat. Minden finom volt. Egy pár perces kényelmes sétára van a balcsi tőle. Nyugott helyen van. Max a mellette lévő vonatot hallani. Tudom ajánlani mindenkinek.
Ilyen nem volt.
Mi maximálisan mindennel meg voltunk elégedve csupa jó emlékekkel gazdagodtunk. Egy középkorú hölgy felszolgálónak sok puszit küldünk a finom kévéért. Szívesen mennénk vissza mint akkor is mondtuk November 5-7-ig nászútra. Köszönet mindenért.
Ár-érték arányban az egyik legjobb balatoni wellness szálloda, a konyhája is remek!
Jó lenne, ha Balaton parti hotel lenne.
Közlekedés szempontjából jól megközelíthető, tóparttól és belvárosi résztől való távolság kedvező, zajosság novemberben nem volt megállapítható.
A wellnesz rész kicsi volt, ha nincs jó idő Balatonban való fürdéshez, akkor zsúfoltság lehet