Kérdésed van? Kérdésed van?
Örömmel segítünk!
Örömmel segítünk! Chat
Tisztaság, szép igényes környezet, pazar kilátás, Kedves, segítőkész személyzet, Választékos szolgáltatás
Az ételek finomak voltak, azonban a reggelinél kínált ananász szelet ehetetlen ecetes mellékízzel rendelkezett.
Szép helyen, jól felszerelt, jó ételek, kisgyerekes családként is tökéletes.
Ha épp egy konferenciát is tart a szálloda, a pihenő vendégek megkülönböztetése érezhető volt számunkra, megkértek minket hogy álljunk el a szálloda elől mert kell a parkoló másnak, illetve a szállodába visszatérve a beléptető sorompónál egy alkalmazott hölgy közölte hogy jó lenne ha az út túloldalán parkolnánk mert elfogyott a parkolóhely a konferencia miatt. Alvó kicsikkel visszaérve ez azért finoman szólva bosszantó volt, hiszen fizető vendégek voltunk, az árban a szálloda előtt való parkolás benne volt, nem pedig a forgalmas út túloldalán való parkolás. A pincérek lehetnének picit kedvesebbek, egyébként szeretjük a szállodát voltunk már és biztosan vissza is térünk.
Általánosságban a szálloda szolgáltatásaival elégedettek voltunk A környezet különleges A Wellness részleg kitűnő
Az ellátás pazar és bőséges volt
A kültéri medence vize kicsit hűvösnek tűnt- egyéni véleményem szerint
Mindennel elégedettek voltunk.
A személyzet kedves volt, mikor kertem, hogy cseréljék ki a kontosomet meg nagyon kedves holgy jott a szobara kontossel. Azonban mikor elotte szoltam a portan, hogy nagy a kontos es szeretnem kicserelni elég mogorva volt velem a kedves portas kisaszonny, ezt leszamitva mindenki nagyon kedves és figyelmes volt. Koszonom szepen
A legjobban a szauna rész tetszett főleg az aromás.
Szuper medencék, gyönyörű környezet. Főszezonban sem volt tömeg, jól eloszlik a vendégsereg a sok medencében. Klassz a választék az étkezéseknél. A grillterasz is nagyon szuper. Tetszettek a gyerekprogramok, az animátor szuper ügyes, kedves.
Az étkezéseknél az italkiszolgálás hihetetlen lassú volt. Láthatóan ez nem a pincérek hibája, hanem a nagy távolságé, amit be kellett járniuk. A gyerekjátszó nagyon kicsi, 5 gyerek is alig fér el.
kiváló a szauna rész. Minden modern, sok a szolgáltatás.
koszos szűnyeg a szobánkban (borfoltok...? ), kicsi köret választék a vacsoránál... Borsos bár árak.
Lokáció és a wellness jó
Ételek és a személyzet nem jó