Kérdésed van? Kérdésed van?
Örömmel segítünk!
Örömmel segítünk! Chat
wellness részleg
Vízpart, kilátás, Személyzet kedvessége, finom ételek, Több fajta szauna van
A medence és a jakuzzi vize hideg! Mindenképp melegítést igényel, Nincs ivó kút, vagy víz autómata, így mindig csak pénzért vehetünk italt. A szaunánál legalább ott lehetne inni, Nincs wc a fürdőhöz, csak a recepciónál, vagy egy szinttel lejebb
Udvarias barátságos kiszolgálás, Bababaràt, Változatos,finom ételek
Nagyon finomak az ételek, Különleges ételkínálat, Sok a kedvezménykupon, kedves a kiszolgálás
A szobában nincs nagyon megközelíthető konnektor
Csak ajánlani tudom.
Kicsi a frigo.
RENDKIVÜL SZÉP SZÁLLODA, GYÖNYÖRÜ PANORÁMÁVAL. A SZEMÉLYZET UDVARIAS ,KEDVES, SEGITŐKÉSZ. A SZOBÁK HANGULATOSAK. AZ ÉTELEK LEHETNÉNEK IZLETESEBBEK, DE ALAPVETŐEN NAGYON JOL ÉREZTÜK MAGUNKAT.
NINCS
A személyzet nagyon kedves,előzékeny.Az ételek finomak és választékosak voltak.Tágas,kényelmes szobák,gyönyörű kilátással a tóra.
Nem volt ilyen.
Szálloda elhelyezkedése, felszereltsége nagyon megfelelt számunkra. Különösen tetszett az udvar, napozási lehetőség. A személyzet kedvessége. Az ételek sokfélesége és íze fantasztikus volt.
Wellness szolgáltatások árai nagyon magasak.
Nagyon meg voltunk elégedve a kiszolgálással, a hotel szolgáltatásaival és az étkezésekkel is.
Nem tapasztaltunk negatívumot.
Mindenben a legjobb!
Nincs!!!!!!!
Kellemes a környezet, udvarias a személyzet. Türelmesek , segítőkészek voltak az ott tartózkodásunk ideje alatt. Olyan kiszolgálást kaptunk, ami a hotel Nautis rangjához méltó. Jól éreztük magunkat! (A matracok pedig kifogástalanok, nagyon kényelmesek, a pihenést maximálisan biztosították.)
A fürdőszoba mérete, rakodó felülete kicsi, ami kisebb kényelmetlenségel járt. Sok mindent a szobában kellett tárolni, aminek a helye a fürdőszobában lett volna.
Nagyon szép helyen van, személyzet segítőkész és nagyon kedves! Nagyon finomak az ételek, és választékosak.
A medencék vize egy picit hideg, szakadt az ülőgarnitúra, nincs szárítási lehetőség fürdőruhának, törölközőnek.
kedves kiszolgálás, kényelmes, tágas, jó wellness
Csomagajánlatban szereplő, majd elmaradt hajóút helyett mást nem voltak hajlandóak ajánlani.
Kellemes hétvégét töltöttünk el ebben a szép szállodában, ami a tóparton helyezkedik el, szép kényelmes szobáival. Az ételek és a wellness részleg fantasztikus. Ajánlom mindenkinek!
ILYET NEM TUDOK MONDANI.
Kiszolgálás, tisztaság, kényelem, csúcs szuper, fullos, gyönyörű szoba! A Mr.& Mrs. vetélkedő első osztályú volt (ilyet még sehol sem tapasztaltam), sokat nevettünk, összehozta a szálloda lakóit, fergeteges volt a hangulat! Szuper, hogy van bowling lehetőség! A wellness egyszerűen csodaszép, pihentető, pont amilyenre szüksége van az embernek a rohanó hétköznapok után! Biztos, hogy újra megjelenünk még ott!!! Köszönet a szallodak.hu profi szervezéséért! :o)
Az ital árakat kicsit magasnak tartottam, ha alacsonyabb lett volna, akkor minden vacsorához fogyasztottam volna üdítőt, így sajnos nem. Szerintem ezzel más is így van! Ha nem kerülne ennyibe, akkor is lenne profit és még a vendég is minden feszélyezés nélkül meg tudna inni valamit...:o)
Nagyon impozáns szálloda, ötletes belsőépítészeti megoldásokkal; pihenésre és feltöltődésre kiválóan alkalmas, hiszen a vizuális élmények mellett fontos szerep jut a wellnessnek is, ahol tökéletes kikapcsolódásban lehet része a család apraja-nagyjának is.
Az étel és italválaszték megítélésem szerint lehetne az árakhoz viszonyítva szélesebb spektrumú is.
Minden szempontból tökéletes pár nap volt.
Mindennel maximálisan meg voltunk elégedve!
A wellness-részleg remek, akik külön szolgáltatásokat igényelnek, bő választékból válaszhatnak.A kaja finom, a kiszolgálás remek.
Nehezen viseltem, hogy a szállodában sok a libazöld-szürke kombináció. nekem ezek nem járulnak hozzá a jókedvhez. Ráadásul sokat esett az eső, 1gy méginkább szomorú hatást keltett.